De Engelske Rækkehuse KLAMPENBORG, CHRISTIANSHOLMS TVÆRVEJ 25

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende i et af de smukkeste områder i Danmark, ved den unikke natur i Dyrehaven samt stranden ved Bellevue, finder man dette klassiske engelske rækkehus fra 1903.

276 smukke etagemeter fordelt på de 3 etager. Med inspiration fra funktionen i engelske town-houses, hvor man havde køkken, bryggers og andre servicefunktioner i den højtliggende kælder, har man i dag indrettet et stort køkken-alrum samt gæste-værelse og tilhørende gæstebadeværelse. I denne del af huset har man indgang fra forhaven samt udgang til den store og velanlagte fælles gårdhave. Den høje stueetage er fordelt på to store stuer, hovedentré og et gæstetoilet. Den smukke snoede trappe leder op til 1. salen, hvor man finder det store master soveværelse med tilhørende walk-in closet. På etagen er der ligeledes rummeligt autentisk master badeværelse og yderligere et lyst gæsteværelse mod gårdhaven.

Huset fremstår herskabeligt og yderst smukt og emmer af den oprindelige charme disse rækkehuse har, med den karakteristiske byggestil efter engelsk forbillede. Rækkehuset har en skøn forhave med plads til udendørs hygge og sol samt en mindre terrasse ud mod det store grønne fælles gård- og haveanlæg.   

Stilen er romantisk med smukke høje stuklofter, lyse trægulve og gennemgående detaljer som giver huset sjæl.

FAKTA

Kontantpris 12.500.000
Ejerudgift 10.801
Boligareal 193 kvm
Kælder 83 kvm
Samlet etagemeter 276 kvm
Sagsnummer AR125
Værelser 6
Soveværelser 3
Byggeår 1903
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: