VIRUM, BREDEVEJ 101

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

SMUK FEM-VÆRELSES VILLA I VIRUM

Eftertragtet beliggenhed, storslået have og masser af personlighed

På den stille Bredevej, tæt på Mølleåen og Skodsborgvej, finder man denne fantastiske familievilla fra 1929. Det er et af de ældste huse i dette hyggelige kvarter og det emmer af charme og karakter. Huset er blevet nænsomt renoveret i 2010 og 2013 med respekt for husets alder og med tanke på dagens behov for bekvemmelighed.

Gennem en smuk jernport bliver man budt velkommen af en stor privat indkørsel som er indrammet af en flot grøn hæk. Her gør man sin entré med stil og det er passende for hvad der venter indenfor døren. De 148 kvm er fordelt på en stor entré med gæstetoilet, en smuk spisestue med adgang til to fine børneværelser, en lækker stue og et moderne køkken. Fra både stuen og køkkenet er der udgang til en solrig terrasse og en vidunderlige have med blandt andet nødde-og magnoliatræer.

Derudover er der en 30 kvm stor første sal med en rummelig repos der kan indrettes til kontor / gæsteværelse, en imponerede walk-in closet med badeværelse og et hyggeligt master-soveværelse med skråtag. Huset har også en rummelig kælder med bryggers.

Dette hus er et varmt og indbydende hjem, lige klar til at flytte ind i. Her bor man kun fem minutter væk fra Brede Værk, smukke Mølleå Sø, Kongevejens Skole og skovbørnehaven Mølleåen. Bredevej er desuden så godt placeret at man blot er en køretur væk fra Virum Station, hyggelige Holte, naturskønne Søllerød og butikkerne på Lyngby Hovedgade.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.750.000
Ejerudgift 6.123
Boligareal 148 kvm
Kælder 27 kvm
Samlet etagemeter 187 kvm
Værelser 5
Byggeår 1929
Energimærke D


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

1.SAL

KÆLDER


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: