FREDERIKSBERG, BORUPS ALLé 154A, 4.TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HERSKABELIG FEMVÆRELSES LEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG

På grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro ligger denne klassiske herskabslejlighed. Her er højt til loftet, et imponerende lysindfald i de tre stuer en-suite og tidstypiske detaljer som høje træpaneler og elegante fyldningsdøre med cognacfarvet glas. Alt sammen er med til at få denne lejlighed til at fremstå sjælfuld og unik.

Hvis man ønsker at bo på rolige Frederiksberg omgivet af hyggelige villakvarterer, men stadig kun en smuttur fra pulserende Nørrebro, så er her muligheden i en lejlighed som ligger lige i smørhullet og giver det bedste fra to verdener.

De 143 kvm er godt fordelt på tre imponerende stuer en-suite, hvoraf den ene med fordel kan indrettes som et værelse. Den nederste af stuerne er spisestuen og den byder på smukke høje træpaneler og finurlige detaljer, som et skjult indbygget barskab der leder tankerne tilbage på 20’erne og ”The Great Gatsby”.

Fra spisestuen er der adgang til et stort rummeligt soveværelse samt en fordelingsgang som giver adgang til køkken og bad. Badeværelset er indrettet med nyere hvide fliser og terrazzogulv og her er både vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet finder man fine originaler detaljer som et indbygget glasskab, et viktualierum og en skjult dør indtil lejlighedens sidste værelse. I hele lejligheden er der originalt plankegulv som er med til at give karakter.

Nr. 154A ligger trukket lidt tilbage fra selve Borups Allé og der hører en fri parkering med til alle ejendommens lejligheder. På den anden side af gaden finder man Fuglebakken St. hvor der er S-togsforbindelse til resten af København. Kvarteret byder på en af Frederiksbergs mest eftertragtede skoler i Duevejens Skole. Her er alt hvad Frederiksberg og Nørrebro har at byde på af hyggelige caféer og specialbutikker lige rundt om hjørnet.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 5.700.000
Ejerudgift 4.602
Boligareal 143 kvm
Værelser 5
Byggeår 1929
Energimærke E

OPHOLDSSTUE

SPISESTUE

SOVEVÆRELSE

VÆRELSE

Borups-Alle-154A-Maimouselle-079.jpg

KØKKEN

VÆRELSE

BORUPS ALLÈ 154A

Borups-Alle-154A-Maimouselle-125.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: