Det amerikanske valg - fremtiden er lys!

Så her et par dage efter, viser det sig at fremtiden er meget mere lys end vi nogensinde kunde tro. Vi som sat og krummede tær hele natten, eller vågnede til mistro og chock og undrede hvis en hel (eller noget og 40%) kontinent virkelig er så dumme, uuddannede och naive. Hvad sket der egentlig der?!? 

Europas ledare beklager sig i fjernsynet, og børsen styrtdykker. Allt ryster i sin grundvold.

Men så kommer graffikker som denne, og så forstår man at dem der har råbet højest denne gang, er de sidste levende dinosaurer, i en generation som er bittre, å så bittre, over ligestilling, kvinder med magt, mørke mennesker, mexicanere, homosexuelle, at ikke få have sit våben som bedste ven og at vem som helst kan blive vad som helst bare de er villige at arbejde for det. Frygt og bæven!!! 

Så, fremtiden ER lys fordi vi, hvis vi overlever, mødes af en generation af verdensmedborgere som meget heller vil have muligheden at gå til læge end at nive sin kvindelige kollega mellem benene.

Som afslutning vil jeg citere, den erfarne, kloge, veluddannede og stærke kvinde som ikke fik muligheden at indtage west wing med sit entourage, Mrs, Hillary Clinton:

We must stop thinking of the individual and start thinking of what is best for society