Hallelujah for søndag

Regnvejr eller i det mindste ikke bagende sol = flere fremvisninger. I aftes var det kun 11 grader, og selv om jeg har E L S K E T denne sommer, var det rigtig hyggeligt også med lidt efterårsagtigt vejr. Tæppe på, en stor kande te og regnet mod ruden, hver årstid har sin charme. 

Aug-18-AR-Maimouselle-14.jpg

I dag er det søndag hvilket betyder fremvisningsdag. Jeg har ikke åbent hus, men kun aftalte fremvisninger, og i dag er det kun nye kunder. Det er så spændende at møde nye mennesker og høre hvad de er på jagt efter, det kan jo blive begyndelsen på en lang relation, who knows? 

Aug-18-AR-Maimouselle-24.jpg

Min arbejdsuge begynder virkelig om søndagen, ikke om mandagen som normale menneskers. Søndagen sætter tonen for den kommende uge og når man er 100% afhængig af resultat, giver det en ekstra niveau af spændening til dagen.

Photo @maimouselle