En dag til at komme sig

Lørdagen gik stille og roligt, mest hjemme på sofaen. Pigerne var pænt trætte efter første uge i børnehaven og nød bare at tulle rundt i pyjamas, største del af dagen, kun med små pauser hvor de inviterede til udklædningsfest eller danse show. Det må være alderen, men de leverer de mest fantastiske guldkorn, ting de siger hvor man ikke kan gøre andet end at dø af grin. Nok mest sjov fordi vi er deres forældre, men alligevel. Om eftermiddagen så vi den sødeste film på DR Ramasjang, “Den lille prins” hed den, så smukt tegnet og med en fantastisk moral, ikke et øje var tørt, stor anbefaling her fra! 

Aug-18-AR-Maimouselle-27.jpg

Lidt sagsbehandling nåede jeg også fra sofaen, som forberedelse for en ny sag som snart er på hjemmesiden. En smule træt bliver jeg når der er 25 servitutter som skal indhentes og gennemgås, men det skal gøres. 

Aug-18-AR-Maimouselle-17.jpg

Hved du hvad et servitut er? Servitutter er forskellige begrænsede rettigheder over fast ejendom, som er tinglyst enten af de offentlige (offentligretlige) eller en privat person (privatretlige). Eksempel kan være at du ikke må bygge i højden, at kommunen har en afløbsledning gravet ned på din grund, at du får bruge naboens indkørsel for at nå din egen, eller at du ikke må holde kat eller hund i din lejlighed. Mange servitutter er vigtige men mange er også gamle og i mine øjner unødvendige, specielt inde i storbyerne. Jeg tror for eksempel ikke at afløbsnettet i indre by lukkes af, eller at vandforsyningen rykkes til almene vandposter udenfor byen, men who am I to talk? 

Photo @maimouselle