Ugen som gik

Denne uge har virkelig været et stort antiklimaks. Jeg var så klar til at begynde det nye arbejdsår, med alt hvad det betyder. For mig er august mere nystart end nytår, måske kender I det godt. Alt det der man har tænkt over og bearbejdet under sommeren - nye, friske mål på arbejd, store planer, nye kunder, nye mål med træning, styr på kosten, mindre is, børnene som næsten føles et helt år ældre.

Aug-18-AR-Maimouselle-04.jpg

MEN - så får jeg et virus fra HELL 👹 Hele ugen har jeg været ramt af feber (ikke så rart når det er 32 grader) og mega ondt i halsen, men det værste har alligevel været min dobbeltsidige øjenbetændelse. Jeg har lignet Rocky Balboa efter at han har tabt til Apollo Creed. Jeg har ikke kunnet se computeren, eller fjernsyn for den sagens skyld, læse var bare at glemme og jeg kan heller ikke køre bil, perfekt når man bor på landet. 

Aug-18-AR-Maimouselle-18.jpg

Hjælpeligt har jeg kunne holde tingene kørende og alle de positive affirmationer universet overhoved kan opbringe bliver gentaget om og om igen. Jeg HADER at være syg, altså virkelig hader. Jeg bliver også et monster at være omkring, stakkels min mand og alle andre for den sagens skyld. I know - jeg skal ikke klage, det er bare en forkølelse, den går over.

Næste uge bliver en bedre uge - jeg har så meget spændende at fortælle!