Et normalt marked?

Hollaendervej-4A-Maimouselle-012.jpg

I går postade jag på Instagram at antalet handler i københavn er faldet med 17 respektive 27 % og jeg skal være ærlig og sige at selvfølgelig kan det mærkes. 

Det er dog ikke entydigt med at intet går at sælge. Meget sælger stadigvæk og meget sælger godt. I vores butik har vi nogle fantastiske salg lige nu, senest i går solgte vi en bolig efter kun 4 dage på markedet, så det kan stadig lade sig gøre.

Hollaendervej-4A-Maimouselle-035.jpg

Jeg oplever det som at den marked vi er i faktisk er en ganske normal marked. Det var bare lang tid siden vi oplevede en normal marked og måske har vi har glemt hvordan det er? 

Hvad er det så som sælger nu? Boliger der er korrekt prissat - det sælger. Boliger der lever op til en købers forventninger. I en marked hvor der er 30% fler boliger til salg end samme periode sidste år, der tæller hver en detalje. Alt fra pris og præsentation, til markedsføring, fremvisning, og opfølgning - ALT tæller. Kort sagt, gøres arbejdet ordentlig, sælger boliger stadig rigtigt godt.

Men helt ærligt - det kan vel ikke ses som værende dårligt?