Monday, lovely Monday

I dag er det mandag, og første dag efter efterårsferien. Vi har haft en skøn uge hjemme på gården, lige til pas med aktiviteter booket og der i mellem dage til helt at slappe af på. 


Vi er nået at se nogle af vores aller bedste venner som vi ikke når at se så ofte som vi ønsker. Til gengæld er det en stor fornøjelse, når det sker, og børnenes leg vil aldrig holde op. 

Bredevej-101-Maimouselle-085.jpg

Vi har også nået at være totalt overskudsagtige og kreative, og jeg lover, det er IKKE min stærke side normalt. Kastaniedyr, lim og glimmer i lange baner. Her kommer et uvurderligt tip til jer som ikke har børn i “krea-alderen” endnu: køb papir og lim i store pakker på udsalg! Man kan tro at én pakke med printerpapir er nok ***think again***

Og et lille bonus tip: farvede papir er værd sin vægt i guld. 

Vi har også spillet Afrikas Stjerne, kender I den? Både min mand og jeg husker den fra når vi var små og SOM vi har spillet det! Til min store forskrækkelse opdagede jeg at de har ændret flyveruterne så min standard fidus for ALTID at komme først til Kapstaden og de eftertragtede 5.000 kr (hey be honest, det er mest prestigen i at komme først der ned) ikke længere var et alternativ. En mindre krise for mig. Det blev også meget tydeligt at vi har en god og en dårlig taber i familien, ingen nævnt, ingen glemt. Også en mindre krise… 

abw-brætspil-afrikas-stjerne.jpg

I går, søndag, havde jeg en meget lang dag på arbejde. Fremvisninger på 6 forskellige adresser, så gælder det om at holde tungen lige i munden. Byen var ganske så stille, pånær turisterne, og trafikken gled gnidningsfrit, hvilket absolut ikke er en selvfølgelighed med alle maraton og iron man, der ellers er. Kunderne var glade og søde og jeg følte mig utroligt heldig at få lov til at fremvise alle disse drømmeboliger. Yes - this is where I work 😍

Nu skal jeg igang med ugen og verdens længste todo-liste. Nye boliger skal ud på markedet, sagsbehandling i lange baner og kunder som skal følges op på. Jeg skal også ringe til tinglysning i dag og bede om hjælp med en lidt snørkelig sag, vidste I at de har en hotline man kan bruge? Super søde og virkelig hjælpsomme!

Bredevej-101-Maimouselle-071.jpg

Jeg kan skrive et blogindlæg om tingbogen og tinglysningsretten en anden dag, dette meget vigtige (digitale-) papir som få har styr på men som faktisk betyder alt i en bolighandel. 

Nyd dagen der ude!

Photo @ Maimouselle