2017

Dejligt at vågne op til et nyt år. Ikke fordi jeg gerne vil afslutte 2016, men fordi jeg glæder mig til flere dage, "more to come" så at sige, og helt ærligt - flere hverdage. Nu er det dog sådan, at med mit arbejd er der ikke rigtig hverdage eller weekender, der er kun dage, både på godt og ondt.

Der er nogle ting jeg gerne vil tage med ind i det nye år, og som jeg gerne vil mindes om, når det virker til at jeg glemt dem, hvilket jeg helt sikkert kommer til at gøre når livet går lidt for stærkt. 

1. Hvis du er træt, og nu mener jeg ikke lidt "jeg gaber efter frokosten træt" men så der ind i marven, færdig til at græde, aldrig mere stå op, ondt i hele kroppen træt, så er der kun een ting at gøre - hvile! 

2. Mennesker der strøssler negativ energi omkring sig og ikke vil sine medmennesker det bedste, eller simpelhen bare er socialt inkompentente - er ikke din energi og dine bekymringer værd. 

3. "Life is what happens when you are busy making other plans" - John Lennon sagde det så godt den gang, og det giver mere mening end nogensinde i vores hurtige digitale sociale media verden. 

Udover disse mere eller mindre kloge ord er er prioriteringerne for i år klare, og vel og mærke kommer disse uden indbyrdes ordning: 

Firmaet - vi har haft et F A N T A S T I S K første år og 2017 tegner til at blive end bedre. Kunderne triller stille og roligt ind i biksen og vi leverer det ene rekord salg efter det anden. Så taknemmlig over at den danske boligmarked var mere end klar til at omfavne et nyt koncept. Der er også mange spændende planer for fremtiden, og jeg planlægger at søsætte nogle af dem under 2017. Stay tuned ;-) 

Familie - Vores lille familie står stabilt og er friske og glade. En god og vigtig base i en travl hverdag, hvilket gør det nemmere at takle de udfordringer som helt sikkert kommer. Børnene, manden, dyrene, bedsteforældrene - alle er med - og døjer ikke alt for ofte med mentale breakdown. 

Bolig - I februar flytter vi til vores gård og en større renovering begynder. Et livsprojekt, ikke noget som hurtigt skal overstås, og vi glæder os, helt sindsygt meget! Jeg hamstrer inspiration fra højre og venstre, som nedenstående, fra dygtige krickelin

 

Nu skal vi nyde af left overs fra i går, og have pyjamasparty som Benedicte siger, inden jeg skal ud i byen og overdrage et hus til glade og forventningsfulde købere.