Gl. Skagen

Så blev det uge 29 igen og toppen af Danmark står på programmet. Med sin meget typiske arkitektur, alle klitterne og sit salte hav, ved man hvad man kan forvente. Er det ikke bare så fantastisk smukt?

Men nu skal jeg ikke virke alt for hyklerisk, det jeg ser absolut mest af er terrassen på Ruths Hotel og poolen hvor vi bor. Fine for me!

Emma og Hans Chr. Ruths badepensionat Vesterhus, har gennem 100 år udviklet sig til noget af en metropol, en 5-stjernet, og I kender det nok, hvis ikke fra egne oplevelser så fra TV og aviser, i uge 29 bobbler det her på toppen. Tænk sådant et fokus på en eneste uge, og jeg elsker det! Det har været nogle tynde år, hvor luksusbilerne ikke stod på stribe, og cyklerne var desto flere, men nu virker det til at det hele kører lidt for folk igen, hvilket selvfølgelig også viser sig på boligmarkedet. Så, hvis I søger eget i klitten finder vi lige nu for eksempel det her: Klitrosevej 12

179 kvm fra 2010. Særdeles god beliggenhed, den typiske gule facade og den hvide forskelling på taget men en lidt spøjs plantegning. Selvfølgelig lavet for at man skal nyde udsigten fra husets sociale værelser, men alligevel. Liggetiden er ikke så mondæne 1.570 dage, (tør jeg gætte på om det har været til salg siden færdigmeldingen?) og du skal helt klart bruge den store pengepung: 18,950,000 DKK.

Bevæger vi os lidt længere fra smørhullet, stadig på første række, finder vi Havbakken 7

130 kvm fra 1983, køjesenge, klitfredninsarealer og hele baduljen. Herligheden bliver din for 10,199,000 DKK.

Et helt fantstisk hus er Østerklit 16, men jeg bliver så irriteret på den røde sportsbil, nøje placeret midt i blikkfanget (hvis det nu er biler vi skal kigge på, så flyt da før søren, den grå kassevogn i baggrunden) at jeg ikke giver videre referat af huset. 9,995,000 DKK skal du op med, men måske kan du så forhandle kassevognen med i handlen.