En suite eller ikke?

Så er det lørdag igen. En glædens dag, hvis det ikke var for alle de frygtlige ting som sker i verden, inklusiv det danske efterårsvejr. Jeg tror vi alle kan mærke forandringernes vinder, de føles lidt kolde, ikk? Mit bidrag til en varmere weekend, bliver i hvert fald ugens skud på boligmarkeden. Føler I jer op to date, er I klar til at kravle ærmerne op og har I de 5% i udbetaling klar? Så kører vi, her kommer guldkornen fra ugen som gik: 

Ole Surhs Gade 20, 2

160 dejlige kvm lige ved søerne. 2 (3) stuer en suite, 2 (1) soveværelser, køkken, bad og bryggers. Alt i perfekt stand. Fransk altan og parkering på gaden. Hænger du ud af vinduerne ser du søerne. Prisen på 6.495.000 er helt fornuftig, ja, mit gæt er, at hvis interesse findes skal du ikke sove på aftrækkeren.

 Annoncen finder du her.

En suite - typisk ejendomsmægler ord... Men hvad betyder det EGENTLIG? En suite kommer oprindeligt fra fransk og betyder “i følge”. Et fordansket adverbium som udtales ungefær aan svit. Når ejendomsmægleren bruger det skal han mene, på række, ofte med store dørpartier imellem, og i denne lejlighed, rammer han faktisk plet. Well done.

Dronningens Tværgade 57, 2

Tilhører du det lidt yngre garde som værdsætter byliv, fitnesscenter og pizza i kongens have har du i denne lejlighed fundet en rigtig perle. Perfekt for en, eller to, fin plantegning, smukke gulve, alt hvad en lille lejlighed skal have. Tillader jeg mine fordomme spille frit, vidner etno-stilen og den overdimensionerede B&O lige ved spisepladsen (tinitus, ja tak) om at lejlighedens beboer er en mand i tyverne, hvilket også ville være den perfekte køber. Prisen på 3.195.000 er en anelse høj for de 62 kvm, men ikke umotiveret. 

Annoncen findes her.

Nyhavn 53

Søger du københavnsk liebhaveri i Nyhavn, og har du 8.000.000 at sætte i spil, findes denne her.  

Galionsvej 27

Ugens "ok, til 4.195.000 kunde I ikke fjere flyttekasserne og hænge jakkerne i garderoben" findes her. 

Larsbjørnstræde 7 B, st

Lige så crazy som Jeppe K, er denne lejlighed som virkelig kræver sin køber. For 12.000.000 sælger de drømmen om 20 øjne som stirrer på dig når du spiser morgenmad og en fallos i nakken. Det er helt sikkert nogens drøm, men jeg er nok bare ikke kunstnærlig nok... Annoncen findes her

Denne gang nåede vi desværre ikke udenfor volderne, men det kommer heldigvis nye muligheder næste uge. Happy homeshopping!