HELLERUP, BENGTASVEj 4b

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen


Beliggende på den hyggelig og børne-venlige villavej helt ned til Øresund i den smukke del af Hellerup, finder man denne skønne villa. Her får man den perfekte kombination af at bo i byen og med skov og strand lige rundt om hjørnet. Man fornemmer straks herlighedsværdien i disse smukke omgivelser. Området byder ud over det, på nogle af landets bedste skoler og institutioner.  

194,5 kvm bebygget areal fordelt på en optimal planløsning med god plads. Detaljerne i den nøje udførte planløsning giver overskud til at leve det gode liv, være sammen med familien, men også med fokus og plads til fordybelse og ro for det enkelte individ. Her er lyst og venligt grundet de mange ovenlys og store vinduespartier, samt en gennemført minimalistisk og stilren indretning i valget af materialer, indbyggede elementer, skabe m.m. 

Boligen består af en hyggelig entré, hvor man har direkte adgang til gæsteværelset med tilhørende badeværelse, åbent lyst køkken-alrum, hvorfra der er udgang til den store terrasse. Skøn rummelig stue med pejs og fantastisk udsigt til haven via store gulv- til loft vinduespartier. Ydermere en fortryllende havestue med udgang direkte til terrassen og haven. Skønt master soveværelse, 2 værelser samt stort luksus badeværelse. Praktisk og lækkert bryggers, som ligger i forbindelse med køkkenet og med udgang til havegangen.

FAKTA

Kontantpris 10.995.000
Ejerudgift 6.794
Boligareal 165 kvm
Sagsnummer AR121
Værelser 7
Soveværelser 4
Byggeår 1967
Grundareal 657 kvm
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: