Østerbro, amerika plads 18

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Zinkhuset på Amerika Plads blev bygget i 2007 og er tegnet af arkitekterne Hvidt & Mølgaard. Det moderne byggeri er et spændende eksempel på markant og anderledes arkitektur. 

Lejligheden på 87 kvadratmeter ligger på 3. sal og har to altaner - den ene vender mod øst, den anden mod vest. De to udearealer skaber ekstra rum, lys og masser af luft til den flotte lejlighed. 

Den moderne planløsning udnytter de 87 kvadratmeter til fulde. Lejligheden rummer en entré, et stort badeværelse, et åbent køkken-alrum, en stor stue, et dejligt soveværelse med walk-in closet og et fint børneværelse. Herudover hører der en parkeringskælderen til huset. Herfra tager man elevatoren direkte op til sin hoveddør. Nemt og bekvemt. 

Området omkring Amerika Plads er smukt og eksklusivt og domineres naturligt af de smukke havnefronter og de mange spændende bygninger. Hele området stod færdigt og indflytningsklart i 2008 og er på kort tid vokset op og blevet en levende bydel. 

Nyt, anderledes og rigtig lækkert med en fantastisk beliggenhed i havnemiljøet på Østerbro tæt på Kastellet og Langelinje.

FAKTA

Kontantpris 4.000.000
Ejerudgift 4.228
Boligareal 87 kvm
Værelser 3
Byggeår 2007
Energimærke B
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

Amerika Plads Plantegning_uden undertekst.jpg
 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: