KØBENHAVN Ø, AMERIKA PLADS 26B, 5.1

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

PENTHOUSE LEJLIGHED MED KÆMPE TERRASSE

Moderne linjer og bekvemmelighed mellem Østerbro og havnefronten

Velkommen til det skulpturelle byggeri Nordlyset, centralt placeret i den hyggelige og maritime bydel Amerika Plads. Dette roste boligbyggeri fra 2006, giver et ekspressivt indtryk med sine rene hvide linjer og spændende glaskunst, der skaber et unikt farvespil på facaden. Den tidsløse arkitektur forstætter ind i elevatoren og op til 5 sal, hvor denne fantastiske 124 kvm penthouselejlighed venter.

Vel inde, mødes du af et smukt lysindfald der strømmer ind fra de store vinduespartier, og luften emmer af en herlig stemning af både havneharmoni og storby atmosfære. Hjertet af lejligheden er et stort og luftigt køkken/alrum med skydedøre der leder ud til den misundelsesværdige terrasse. Lejligheden har en dejlig hjørneplacering, og den L-formede terrasse, der strækker sig rundt om alle boligens værelser, sikrer sol fra morgen til aften.

Her findes også to fine soveværelser og to moderne badeværelser med bruseniche og vaskesølje. Har du overnattende gæster, kan du leje gæstelejligheden i ejendommens stueetage. Lejligheden er blevet totalrenoveret i 2017, og de kvalitetsbeviste materialevalg, går som en rød tråd gennem hjemmets rum. Her få du elegante køkkenelementer fra Køkkensnedkeren, velvalgte tapeter og vægfarve fra Farrow & Ball, og egegulve fra Trækompagniet. Under Nordlyset, ligger en stor parkeringskælder, hvor du nemt kan tage elevatoren direkte op til din hoveddør.

På Amerika Plads kan du nyde mødet mellem en urban og levende bydel, og et skønt havnemiljø. Kvarteret præges af en international stemning og du bor tæt på Amerika Kaj, Østerbro, Kastellet og Langelinje. Du har desuden cykelafstand til både Østerport- og Nordhavn station. Begge to, bliver indenfor kort tid en del af den nye Metro linje.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 8.700.000
Ejerudgift 5.040
Boligareal 124 kvm
Værelser 3
Byggeår 2006
Energimærke B


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: