KØBENHAVN K, AMALIEGADE 13G, 02

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

ENESTÅENDE TAGLEJLIGHED MED TERRASSE OG MAJESTÆTISK BELIGGENHED

I en elegant ejendom fra 1759, imellem Amalienborg og Sankt Annæ Plads, finder man denne eksklusive taglejlighed med terrasse. Tilbagetrukket fra Amaliegade, i en diskret baggård, ligger nr. 13.G i et privat og uforstyrret miljø.

En af lejlighedens mange fordele er fraværet af bopælspligt, så det er muligt selv at bestemme, om boligen skal bruges året rundt eller blot i udvalgte perioder.

Den velholdte bygning er blevet istandsat i 2004 og lejligheden har beholdt en gennemgående klassisk stil med sildebensparket, småsprossede vinduer og en imponerende loftshøjde på 4,4 meter på det højeste punkt. Her er der mange charmerede detaljer som man kun finder i en taglejlighed, såsom skråvægge, kvistvinduer og fritlagte bjælker. Lejligheden er præget af en særlig international atmosfære som her forstærkes af en sober blågrå farve på væggene.

Lejlighedens 98kvm er fordelt på et åbent og moderne køkken/alrum, to behagelige soveværelser og et dejligt funktionelt badeværelse. Fra de smukke franske døre i stuen åbner man op til den vidunderlige terrasse med udsigt over dronningens baghave.

Lejligheden er placeret i den inderste baggård, så her bor man i ro og mag i en unik bolig på en af Københavns mest fornemme og centrale adresser.

Velkommen indenfor!

 

 

 

 

FAKTA

Kontantpris 8.000.000
Ejerudgift 5.093
Boligareal 98 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1759
Energimærke C
 

ENTRÈ

KØKKEN / ALRUM

Amaliegade-13G-Maimouselle-024.jpg

TERRASSE

KØKKEN

SOVEVÆRELSE

SOVEVÆRELSE

BADEVÆRELSE

Amaliegade-13G-Maimouselle-142.jpg
Amaliegade-13G-Maimouselle-143.jpg

AMALIEGADE 13G

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

4.SAL

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: