København K,ADELGADE 49

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende tæt ved Kongens Have i et af Københavns mest eftertragtede områder finder man denne rummelige og funktionelle lejlighed på en stille sidegade til pulserende Gothersgade. 

81 kvm er fordelt på  to soveværelser, et rummeligt køkken med spiseplads, en stor stue med plads til både det store spisebord og sofaarrangement samt et velfungerende badeværelse. Fra hoveddøren bydes du ind i en stor fordelingsgang med adgang til alle rum. Her er det første værelse du møder oplagt at bruge som børneværelse eller kontor. Endvidere føres man videre til et lyst køkken med god skabsplads. Her er plads til spisebord, hvorfra man kan kigge ud til ejendommens frodige forhave. Derudover er der et stort og lyst soveværelse med god garderobeplads samt en stor stue med fransk altan og kig til Kongens Have, der ligger blot 5 min væk på gåben. Ejendommen har elevator og ligger klods op af det charmerende Dronningegården, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Derudover er indkøbsmuligheder, caféer og restauranter og træningsfaciliteter alt sammen indenfor gåafstand.

Lejligheden er en unik mulighed som renoveringsprojekt, hvor køkken og bad enten kan udskiftes eller præges med ganske få midler. Den optimale planløsning giver potentiale for en rigtig god lejlighed til dem, der ønsker at bo i rolige omgivelser og tæt på alt, hvad Københavns centrum byder på.

Velkommen indenfor!

 

 

 

FAKTA

Kontantpris 4.195.000
Ejerudgift 3.594
Boligareal 81 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1957
Energimærke C
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: