KØBENHAVn Ø, Livjægergade 21, 1TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

EKSKLUSIV HERSKABSLEJLIGHED PÅ INDRE ØSTERBRO

Yderst smagfuldt totalistandsat seksværelses lejlighed med stor altan

Velkommen til den eftertragtede Livjægergade og et af de mest idylliske kvarterer på Indre Østerbro. Nr. 21 ligger smukt placeret bag Classens Have i en klassisk ejendom fra 1907.

På første sal venter denne enestående herskabslejlighed på 226 kvm. Når du træder indenfor, mødes du af klassisk ekstravagance og et hjem hvor hver eneste detalje er en æstetisk fryd for øjet. Efter en gennemgribende og kvalitetsbevidst istandsættelse står lejligheden snorlige og klar til at blive jeres nye hjem.

Her får I tre lyse og højloftede stuer-en-suite med hver sin særlige stemning og nøje udvalgte vægfarve fra Farrow & Ball. Udover stuerne findes her desuden tre vidunderlige soveværelser, hvoraf det ene har et walk-in closet og et luksuriøst en-suite badeværelse. Det elegante sildebensparket i eg, går igennem hele lejligheden og harmonerer perfekt med de herskabelige vægpaneler, den originale stukkatur og de brede fyldningsdøre.

Ned ad den charmerende serveringsgang ligger endnu et smukt badeværelse, samt det store og indbydende køkken med spiseplads. Her findes et naturligt samspil mellem moderne funktionalitet og hyggelig familiestemning. Det klassiske Shaker-køkken fra Handcrafted Interior er matchet med den smukkeste marmorbordplade og speciallavede greb i bruneret messing. Fra køkkenet går I direkte ud til den solrige altan med udsigt over gården.

Dette raffinerede hjem venter bare på at blive jeres eget elegante tilflugtssted i hverdagen, hvor I kan lade batterierne op og hygge med familien. Her bor I i hjertet af fashionable Østerbro, tæt på designbutikkerne, de lokale caféer og kun en kort gåtur til Søerne, Kastellet, Nordhavn og transportmulighederne ved Trianglen og Østerport Station.

FAKTA

Kontantpris 17.500.000
Ejerudgift 6.827
Boligareal 226 kvm
Værelser 6
Byggeår 1907
Energimærke C



plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: